Stressaatko rahojen riittämistä?

Oletko kyllästynyt pärjäämään?

Autan sinua muokkaamaan mieltäsi, sanojasi ja tekojasi niin, että raha tulee luoksesi helpommin - ILMAN ympäripyöreitä työpäiviä!


Autan yrittäjähenkisiä naisia opettamalla sinullekin kaikki ne keinot, joilla sain itse oman talouteni ja elämäni tasapainoon.

 
Kyllä, haluan rahan tulevan luokseni helpommin!
 • Oletko kyllästynyt elämään kädestä suuhun elämää?

 • Raha tulee ja sitten se jo menee?

 • Pelottaako laskut?

 • Etkö yrityksistä huolimatta onnistu keräämään säästöjä / puskuria?

 • Jos kodinkone hajoaa, meneekö taloutesi sekaisin?

 • Pystytkö lomailemaan haluamallasi tavalla?

 • Vai tienaatko jo kivasti, mutta rahat vain hupenevat jonnekin?

 • Vaikka teet kovasti töitä, se ei siis tunnu näkyvän kukkarossa?

 • Haluatko itse päättää elämästäsi, etkä antaa rahan puutteen tehdä päätöksiä puolestasi?

Hienoa! Olet siis täysin oikeassa paikassa! <3 Nimittäin näiden samojen asioiden parissa olen taistellut myös itse..

Olen Anu Kankarjärvi ja autan sinua lopettamaan pärjäämisen ja sen sijaan kukoistamaan elämässäsi!

Olen Anu Kankarjärvi ja minä kyllästyin pärjäämään! Halusin taloudellista turvaa ja puskurin; halusin päättää elämästäni itse, enkä antaa rahan (puutteen) tehdä päätöksiä. Ennen kaikkea halusin NAUTTIA elämästäni ja ONNISTUIN!

Nyt haluan auttaa muitakin lopettamaan pärjäämisen ja aloittamaan nauttimisen! <3

Siksi olen luonut verkkokurssin nimeltä Varakas minä.

Mitä olisit valmis maksamaan siitä mielenrauhasta ja tiedosta, että sinulla on aina riittävästi rahaa käytettävissäsi?


Mitä jos kerron, että yksi kertasijoitus riittää ja sen jälkeen osaat pitää huolen raha-asioistasi ja ennen kaikkea omaat sellaisen mielentilan ja ajattelutavan, että rahaa tulee aina lisää. <3

Luultavasti olisit valmis sijoittamaan aika paljonkin?

Olen itse maksanut vuosien varrella saamistani opeista ja oivalluksista tuhansia euroja! Olen osallistunut lukuisiin eri koulutuksiin ja seminaareihin, lukenut kymmenittäin kirjoja ja käyttänyt satoja tunteja saadakseni kasaan sen tiedon ja ne oivallukset, jotka Varakas minä verkkokurssi sisältää. <3

Ja koska hinta on aina kiinnostava tekijä, niin mennään siihen jo nyt (lue toki tämän jälkeen alempaa myös upeat palautteet, joita olen kurssilaisilta saanut sekä kurssin tarkempi sisältö, bonuksia unohtamatta. <3).

En aio veloittaa sinulta tuhansia euroja kurssille osallistumisesta, vaikka kurssilta saamasi tiedot ovat hyvinkin tuhansien eurojen arvoisia!

Tulevaisuudessa Varakas minä verkkokurssi tulee kylläkin maksamaan yli 1000 euroa (1477€), koska sisältö on NIIN hyvä! 

Mutta tällä hetkellä haluan päästä yrittäjähenkisten naisten auttamisessa erinomaista alkua pidemmälle ja siksi tarjoan kurssin paljon edullisemmin, jotta useammalla on mahdollisuus lähteä mukaan, lopettaa pärjääminen ja nauttia elämästä! <3

Itse asiassa päätös lähteä mukaan kurssille voi konkreettisesti olla ensimmäinen askeleesi kohti varakkaampaa elämää! Ja ensimmäinen askel siihen, että luotat rahan olevan matkalla luoksesi! <3

Päätöksen tekeminen on eräänlainen luottamustesti; luotatko siihen, että sinulla on varaa kurssiin ja siihen, että tarvittava raha tulee kyllä luoksesi? Vai luovutatko heti alkuunsa, päästät puute-ajattelun valloilleen ja toteat: "Liian kallis, mulla ei oo tähän varaa"..?

Olen itse ollut muutamankin kerran tällaisen päätöksen edessä. Olen ostanut parikin +/- 2000 euron kurssia, vaikka on pelottanut se, että mistä saan rahat? Olen kuitenkin luottanut siihen, että raha tulee ja aina se on tullut! <3

Eli paljonko tämä Varakas minä verkkokurssi maksaa?


Kurssin sisältämän tiedon arvo on siis jopa tuhansia euroja, mutta tällä hetkellä kurssin hinta on vain murto-osa siitä, eli 237 euroa.

Maksu on mahdollista jakaa myös kolmeen erään, jolloin yksi erä on 83€ (yhteensä 249€).

Mukaan lähtevät osallistujat saavat myös mukavia bonuksia (yhteensä 242€ arvosta), niistäkin voit lukea tarkemmin alempaa.

 

Minä luotan rahan tulevan luokseni ja lähden mukaan! <3

Raha-asioissa TUNNE on todella tärkeä asia. Fiilistele hetki ja mieti, miltä sinusta tuntuisi...


... jos voisit kääntää taloutesi plussalle?

... jos raha-asioiden hoitaminen olisi helppoa ja miellyttävää?

... jos negatiiviset rahauskomukset ja –tavat olisivat poissa?

... jos olisit sijoittaja?

... jos työ ja vapaa-aikasi, eli elämäsi, olisi enemmän tasapainossa?

... jos pystyisit elämään enemmän itsesi näköistä elämää?

... jos sinulla olisi luottavaisempi olo tulevaisuudestasi?

Katso millaista palautetta olen saanut Varakas minä verkkokurssin sisällöstä:

"Olen siis niin kiitollinen tuosta Varakas minä verkkokurssista etten voi sanoin kuvailla! Minulle on alkanut tapahtumaan mitä uskomattomampia asioita, enkä ole edes vielä tehnyt kaikkia moduuleja. 

Osaat pukea sanoiksi sen, mitä olen periaatteessa tiennyt, mutta mikä on ollut päässäni sellainen sekainen ”pallo”. Sinun avullasi olen alkanut selättää sitä kaaosta ja positiivisia asioita on alkanut tapahtumaan! Kiitos! <3"

Mari L.
Sivutoiminen yrittäjä

"Olen ollut super tyytyväinen Varakas minä verkkokurssiin! Osa rahajutuista oli tuttua, mutta tuli myös paljon uutta tietoa. Anu kertoo asioista hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi -  se on ISO plussa!

Tehtävät ovat hyviä, koska niissä joutuu itse miettimään omia ajatuksia ja videoklipit ovat sopivan mittaisia, jaksoin hyvin kuunnella.

Suosittelen verkkokurssia kaikille, myös niille, jotka eivät ole yrittäjiä. Itsekin toimin palkkatyössä ja silti sain paljon ideoita!" 

Maria P.
Työntekijä

"Olen joka päivä kiitollinen Anulle tästä Varakas minä verkkokurssista! Kurssin sisältö vaikuttaa konkreettisesti firmaani joka päivä.

Minuun kolahtaa se, että asioista ei vaahdota, vaan ne faktoineen kerrotaan ja on itsestä kiinni ottaako niitä omaan toimintaan mukaan." 

Saara T.
Yrittäjä

"Haluan kiittää kaimaani Anua kaikista neuvoista, joita olen saanut! Olen saanut maksettua kaksi luottokorttia nollille ja olen aloittanut sijoittamisen, vaikka aiemmin rahasta on ollut tiukkaa"

Anu K.
Yrittäjä

"Olen saanut Anulta loistavia vinkkejä ja oppinut paljon itsestäni ja suhtautumisestani rahaan. Olen tehnyt muutoksia tililläni ja päässyt säästämisen makuun. Säästän kuukausittain eri rahastoihin, jotka ovat tuottaneet jo vähän bonustakin.

Anun koulutus avaa kalkkeutuneita käsityssolmuja ja antaa ihania ahaa-elämyksiä omien raha-asioiden hoitoon. Suosittelen lämpimästi!"

Soile T.
Yrittäjä

"Kuuntelin juuri modulin raivauksesta ja taas osui ja upposi sekin jakso! Kokonaisuus on paljon laajempi kuin olisin ikinä osannut odottaa ja tulee varmasti uutta intoa kodin siivoukseenkin tämän myötä!"

Maija M.
Yrittäjä

Haluan ehdottomasti mukaan porukkaan!

Varakas minä verkkokurssilla muutat tarinaasi ja elämääsi täysin omassa tahdissasi ja materiaalit ovat käytössäsi koko kurssin olemassaolon ajan!

Tutustu sisältöön:

Kuusi modulia
täynnä tietoa!

30 videota,
3-33min mittaisia!

84 sivuinen
työkirja!

Varakas minä -verkkokurssin modulit:


Moduli 1: Matka alkaa

Moduli 2: Missä olet nyt?

Moduli 3: Menneisyyden hyväksyminen

Moduli 4: Puhutaan rahasta

Moduli 5: Päivitetään elämä!

Bonusmoduli 6: Yrityksen päivitys

Varakas minä verkkokurssin avulla muokkaat mieltäsi, sanojasi ja tekojasi niin, että raha tulee luoksesi helpommin ja ILMAN ympäripyöreitä työpäiviä!


Kurssilla opetan sinulle käytännönläheisesti ja ihan tavalliselle ihmiselle ymmärrettävästi, mitä sinun tulee tehdä, jotta saat rahasi riittämään ja ennen kaikkea sen, miten muutat omia raha-ajatuksiasi ja -uskomuksiasi, jotka ovat tähän asti rajoittaneet sinua, eivätkä ne ole sallineet sinun olevan varakas.

Nimittäin tiesitkö, että mikään rahasumma maailmassa ei auta sinua kuin hetkellisesti, jos alitajunnassa olevat rahauskomuksesi eivät salli sinulla olevan paljon, tai edes mukavasti, rahaa?

Jos esimerkiksi rikkaat ihmiset ovat mielestäsi omahyväisiä, ahneita ja pahoja, niin alitajuntasi ei salli sinun tulevan varakkaaksi ja siksi joudut aina vaan pärjäämään..
 
Alitajunnan tärkein tehtävä on nimittäin sinun suojeleminen. <3 Ja siksi se suojelee sinua rahalta, ettei sinusta tulisi omahyväinen, ahne ja paha..
 
Jos tilanteesi on tämä, sinun tulee ensin purkaa nämä rikkaisiin, rahaan ja mahdollisesti myös itseesi liittyvät uskomukset ennen kuin raha alkaa tulemaan luoksesi. <3
 
Kyllä, haluan purkaa rahaan liittyvät uskomukseni!

Lisäksi saat 242€ arvoiset BONUKSET, kun lähdet mukaan NYT!

Bonus 1

Varakas minä ryhmä Facebookissa
(arvo 97€ / vuosi)

Liittymällä mukaan Varakas minä verkkokurssille, pääset myös osallistujille tarkoitettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä, pohtia, iloita ja juhlia! Saat siis KULLANARVOISTA vertaistukea matkallasi kohti vaurautta! Siellä on jo kymmeniä naisia, jotka kaikki kulkevat kohti sitä hetkeä, kun voivat sanoa olevansa Varakas minä. <3 Lisäksi pidän ryhmässä säännöllisesti live-lähetyksiä.

Bonus 2

Mahdollisuuksien matka
(arvo 49€)

Mahdollisuuksien matka perustuu Goal Mapping menetelmään, joka on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman saavuttamaan omat tavoitteensa. 
Kun kerran opit menetelmän, voit hyödyntää sitä millä tahansa elämäsi osa-alueella aina uudestaan ja uudestaan! Halusitpa sitten matkustella, kehittää itseäsi, parisuhdettasi, yritystäsi, pudottaa painoa, lopettaa tupakanpolton, liikkua enemmän tai ylipäätään kokea parempaa elämänhallintaa, niin tälle matkalle kannattaa lähteä! <3

Bonus 3

Vaurausviisaudet
(arvo 29€)

Vaurausviisaudet auttavat sinua huomaamaan hyvin selkeästi eron varakkaan ja köyhän ajattelun välillä. Mikä on sinun lähtökohtasi, kuinka monta varakasta ajatusta omaat? Missä taas on parannettavaa? Vaurausviisaudet helpottavat sinua pääsemään oikeaan mindsettiin ja auttavat kiinnittämään huomiota kehitettäviin kohtiin ajattelussasi.
Vaurausviisauksia on hyvä lukea säännöllisesti, jotta muistat ajatella varakkaasti!

Bonus 4

Menesty tekemällä sitä, mitä rakastat - pikavinkit (arvo 29€)

Etsitkö vielä omaa juttuasi? Mikä olisi sinun bisnesideasi? Onko sinulla jokin intohimo, mistä haluat luoda liiketoiminnan itsellesi? Pikavinkit auttavat sinua hahmottamaan tilannettasi ja toisaalta ottamaan ne ensimmäiset askeleet kohti omaa unelmatilannettasi!

Bonus 5

Tulevaisuuden visualisointi-äänite
(arvo 19€)

Tiedätkö millainen on unelmien päiväsi? Oletko koskaan edes ajatellut? Tämä äänite luo sinulle täydellisen tilaisuuden nähdä tulevaisuuteen!

Bonus 6

Opas pysyvään painonhallintaan
(arvo 19€)

Rahan lisäksi terveys on erittäin tärkeä osa elämää. Oletko miettinyt omien elämäntapojesi päivittämistä terveellisemmiksi? Tämä opas antaa kunnon ”tuuppauksen” oikeaan suuntaan ja saat ideoita, mistä lähteä liikkeelle. Kukaan ei pysty isoon muutokseen heti, mutta askel kerrallaan isokin muutos on mahdollista! Poimi oppaasta itsellesi sopivimmat alkuaskeleet ja huomaat, että painonhallinta ei olekaan niin vaikeaa!

Varakas minä verkkokurssin avulla opit hallitsemaan talouttasi ja samalla hallitset tulevaisuuttasi! 

Varakas minä verkkokurssi sopii sinulle, jos...

 • Olet naisyrittäjä, sivutoiminen yrittäjä, yrittäjäksi haluava tai yrittäjähenkinen nainen.
 • Et koe tienaavasi tällä hetkellä niin paljon kuin oikeasti haluat.
 • Olet valmis muutokseen ja valmis tekemään asioita muutoksen eteen.
 • Olet avoin uudelle, oppimiselle, kehittymiselle ja kasvamiselle.
 • Olet valmis satsaamaan omaan kehittymiseesi aikaa ja rahaa.
 • Olet luonteeltasi positiivinen tai ainakin pyrit positiivisuuteen.
 • Osaat iloita myös toisten menestyksestä: tiedät, ettei se ole itseltäsi pois.
 • Kaipaat yhteisöä, jossa on ihmisiä, joilla on sama tavoite kuin sinulla.
 • Olet valmis nostamaan elämäsi uudelle tasolle.
 • Haluat lisää tasapainoa elämääsi (työ / vapaa-aika).
 • Arvostat omaa aikaasi ja mielummin hankit tietoa valmiiksi pureksitussa paketissa kuin, että lähtisit itse haravoimaan tietoa sieltä täältä kasaan.
 • Haluat saada enemmän aikaan vähemmällä vaivalla.
 • Olet kyllästynyt nykyiseen elämäntilanteeseesi; HALUAT muutosta!

Varakas minä -verkkokurssi ei ole sinun juttusi, jos...

 • Pelkäät muutosta, et ole valmis muutokseen.
 • Et halua mennä elämässäsi eteenpäin.
 • Et ole valmis tekemään töitä asioiden muuttamiseksi.
 • Et halua kasvaa ihmisenä.
 • Tapanasi on valittaa ilman, että koita löytää myös ratkaisua tilanteeseen.
 • Olet enemmän negatiivinen kuin positiivinen.

Tässä vielä tiivistelmä siitä, mitä kaikkea saat, kun lähdet mukaan Varakas minä verkkokurssille: 

 • Varakas minä -verkkokurssin (arvo 1477 €)

 • Varakas minä FB-ryhmän jäsenyys (arvo 97 € / vuosi)

 • Bonus 1: Mahdollisuuksien matka -workshop (arvo 49€)

 • ​Bonus 2: Vaurausviisaudet (arvo 29€)

 • Bonus 3: Menesty tekemällä, mitä rakastat -vinkit (arvo 29 €)

 • ​Bonus 4: Tulevaisuuden visualisointi -äänite (arvo 19€)

 • ​Bonus 5: Opas elämäntapamuutokseen (arvo 19 €)

   

  KOKO PAKETIN ARVO ON YHTEENSÄ 1719 €, mutta NYT saat tämän KAIKEN vain 237 eurolla! <3 (tai osissa 3 x 83 €)

   

  Säästät siis 1482 €, kun toimit heti!

Kyllä! Haluan olla Varakas minä! <3

Mukaan lähteminen voi pelottaa, tiedän..

 • "Olenko valmis panostamaan itseeni?"
 • "Olenko valmis muuttumaan?"
 • "ONKO MULLA VARAA TÄHÄN?"  

Olen itse ollut muutaman kerran samanlaisessa tilanteessa. Olen miettinyt osallistumista kurssille tai seminaariin, joiden hintalappu on ollut satasista tuhansiin euroihin. 

Se on pelottavaa, kun sitä tarvittavaa rahasummaa ei ole kädessä valmiina.. Sitä miettii, että voiko luottaa siihen, että raha tulee? Minulla on tästä hyvä esimerkki omasta elämästäni:

Halusin kovasti osallistua kurssille, joka maksoi 1940€. Tietystikään minulla EI OLLUT tätä rahaa sillä hetkellä.. Onnekseni sen kurssin sai maksaa neljässä osassa, mutta silloinkin maksuerä oli 485€ kuukaudessa, mikä oli sen hetkisessä elämäntilanteessani aivan TODELLA suuri summa..

Tuli viimeinen päivä, kun kurssille pääsi tähän hintaan - sen jälkeen hinta nousi vielä korkeammaksi. Sitten vain päätin, että minulla ON varaa tähän kurssiin, ilmoittauduin ja luotin, että tarvittavat rahat tulee. JA NE RAHAT TULI! <3

Päätä sinäkin luottaa!

Ole rohkea ja luota. <3 Liity kymmenien naisten joukkoon ja päätä ottaa ensimmäinen askel kohti sitä hetkeä, kun voit sanoa olevasi Varakas minä! <3

Minä luotan. <3

Minä luotan Varakas minä verkkokurssin sisältöön niin paljon, että annan sinulle tyytyväisyystakuun!

Kun päätät lähteä mukaan Varakas minä -verkkokurssille, saat 14 vuorokauden, eli kahden viikon 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun! 

Pääset siis rauhassa tutustumaan moduleihin 1-3 ja fiilistelemään onko tyylini puhua asioista sinulle sopiva jne. Jo näissä moduleissa on todella paljon hyödyllistä asiaa ja pääset varmasti jyvälle siitä, onko Varakas minä -verkkokurssi sinun juttusi vai ei? Loput modulit ja bonukset saat käyttöösi, kun on kulunut 15 vrk kurssin aloittamisesta.

Jos et koe, että kurssista on sinulle hyötyä, voit peruuttaa oston lähettämällä minulle sähköpostia 14 vuorokauden sisällä.

Kyllä, olen valmis loistamaan!